in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Cine vine?

In Vestiar este o solutie tihnita de dezvoltare personala si profesionala intr-o societate repezita si consumerista. Un loc de intalnire pentru oameni care vor sa se re-evalueze si re-inventeze.

 

 

In Vestiar vin oameni care vor altceva: care nu mai cred in instrumente standard de training general aplicabile. Care cred ca tiparele standard sunt la fel de bune ca regulile: sa le stii dar sa mergi mai departe. Sunt cei care au depasit formulele si pasii si regulile. Raspunsul lor e dincolo de explicatiile standard pe care le-au tot auzit. 

 

 

Ne adresam iubitorilor de idei, celor care stiu ca o simpla idee are puterea de a schimba o viata.

 

 

Ne adresam persoanelor curioase, celor care isi cauta propriul raspuns la intrebari adesea mai mari decat experienta lor. Au citit carti, articole, au facut traininguri si cursuri si totusi… mai e ceva! In vestiar iti ofera sansa sa te gasesti, sa te descoperi, sa te inventezi in modul pe care-l cauti. 

 

Va asista, indruma, ajuta oameni consacrati, nominalizati ai unor prestigioase premii culturale, cat si reprezentanti remarcabili si valorosi ai ideilor care merita sa fie auzite. Ne propunem si reusim sa accesam si sa invatam din experienta marilor OAMENI.