in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Autenticitatea ta vs. autenticitatea lor


Tu ai curaj sa te arati asa cum esti. E mare lucru, s-ar spune. Altfel este un proces in sine. Mult de lucru in zona asta. 


Insa te-ai intrebat vreodata cum le pica altora autenticitatea ta? Ce au de facut cu tine, cu ea in conditiile in care si ei au o autenticitatea a lor de aratat sau poate ca nu. 


Ce se intampla daca in autenticitatea ta, iti vine sa faci lucruri nu tocmai constructive… nu tocmai morale, nu tocmai cu atentie si grija la cel de langa tine? Cat mai e de valoroasa autenticitatea ta in astfel de conditii? 


Iti propunem sa iti exersezi autenticitatea in conditii de parteneriat, de respect pe care, de altfel, le astepti si tu insuti de la partenerul/colegul tau. Afla care este raportul dintre autenticitate si relationare constructiva.


Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.