in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Personal Branding


Comunicarea a făcut pași rapizi, iar pragurile convenționale nu mai exista de mult.  Totul e permis! Multitudinea de canale de comunicare sorb cu poftă din cafeaua de pe biroul nostru. Pozele de pe noptieră stau la loc de cinste pe facebook sau instagram, știrile își trag seva din twitter, arhive de poza dezbat pe Pinterest, cv-urile așteaptă confirmarea calității pe Linkedin, iar whatsapp găzduiește noutăți din viata personala sau micile bârfe de birou.

Suntem conectați, angrenați dar si reprezentați de tot ce ne scapă printre degete direct pe tastatura celui mai apropiat dispozitiv. Răspândim gânduri cu viteza click-ului, încărcăm poze cu viteza blitz-ului și uităm câte priviri stau dincolo de sticlă. Fiecare privire cu gândurile, ideile si poftele sale. Așa se nasc entitățile virtuale, implicite personălități digitale. Noi suntem fiecare gând, ideea, poză sau întâmplare care ne prezintă și reprezintă în online.

Dacă ai parcurs rândurile astea și înca nu-ți vine să-ți închizi toate conturile de social media, atunci poate că a venit momentul să iei în considerare o scurtă inducție în tainele brandului personal. Fii în cea mai bună formă digitală a ta si exprimă-te cu masura stabilită de tine, în favoarea valorilor tale. 


Poziționare:

Vom face câteva paralele între:
Brand personal vs. Cultul personalitãții
Valori personale vs. Etichete digitale
Viața particularã vs. Viața privatã


Relaționare:
Identitate personalã vs. Entitate digitala
Rațiuni proprii vs. Filtre digitale
Tabieturi vs. Algoritmi


Vom parcurge împreună fiecare aspect al branding-ului, de la canonul clasic până la derivatele din zele noastre. Vom discuta la concret și temeinic pe studii de caz locale și internaționale recente. Vom identifica împreună atât lacunele cât și valențele care au permis escaladarea unor situații din mediu digital până în media și mass-media centrală. Ne vom delecta cu scurte tutoriale, documentare și prezentări de brand care au deschis porți în publicitate sau au consolidat termeni care acum fac parte din vocabularul nostru uzual. Vom demola mituri virale, vom discuta despre influență și influenceri, ambasadori și reprezentanți de brand. Ne vom provoca reciproc până când găsim metodele practice de implementare pentru fiecare. Brand-ul personal izvorăște (întotdeauna!) din noi, iar uneltele de promovare le găsim (întotdeauna!) împreună.


Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.