in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Strategie de Comunicare PersonalaPe parcursul a cateva ore, trecem prin procese in care identificam valori, clarificam abilitati, aflam cum suntem perceputi de catre ceilalti, primim si acordam feedback, ne aplaudam punctele tari si reflectam asupra celor de imbunatatit. Te definesti in raport cu lumea toata, cu echipa din care faci parte, cu ce iti doresti de la… lume. Strategie de Comunicare Personala este un atelier de cunoastere si exprimare, de pozitionare fata de un obiectiv. 


Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.