in vestiar inseamna: atitudine de comunicare: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Ma faci sa rad! Atelier de Comunicare Business


Umorul poate juca un rol important in business. Pentru ca in mod spontan, creeaza o relatie intre vorbitor si ascultator. Si o implicare emotionala. Umorul poate exista in comunicarea verbala, non-verbala dar si in cea scrisa. In prezentari: atrage atentia si face un mesaj memorabil. Prin umor, poti sa subliniezi ceva, sa creezi buna vointa si chiar sa atragi simpatia de partea ta. Este o unealta de influenta: creste increderea si implicit deschiderea catre o persoana sau o informatie. Cand radem, oferim credibilitate.


Prin umor, putem chiar sa si criticam. Poate fi o arma. Oscar Wilde a spus: “Daca vrei sa-I spui cuiva adevarul, fa-l sa rada, pentru ca altfel te va ucide.” Umorul creeaza raport, motiveaza si detensioneaza atmosfera. Radem pentru ca este amuzant si pentru ca este adevarat. Rasul nu este negociabil. Si este o moneda universala. O gluma buna spune niste adevaruri adesea incommode despre viata. Radem spontan si empatic. Intr-un atelier de 4 ore, afla cum:


  • Sa prezinti cu umor
  • Sa folosesti umorul in diferite situatii
  • Sa atragi simpatie asupra ta
  • Sa faci din umor un mod de a te evidentia
  • Detensionezi o atmosfera bizara
  • Sa trezesti entuziasmul si sa pui accent pe partea usoara a situatiei


Iti propunem acest atelier pentru ca umorul, rasul este bun nu doar in prezentari

sau in birou ci si din punct de vedere al sanatatii: reduce stresul, relaxeaza

muschii, scade tensiunea si intareste sistemul imunitar. Mai face si altele pe care

le aflati in atelierul nostru.