in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Fiecare si Impreuna


Pe parcursul a cateva ore descoperim raportul dintre fiecare si impreuna. Ambele concepte sunt valoroase mai ales intr-un relatie echilibrata. Care este raportul dintre vulnerabilitiate si putere? Vulnerabilitatile ne ajuta sa ne recunoastem ca oameni. Pasiunile ne misca. Puterea vine din cele mai necunoscute colturi ale fiintei tale. Vedem impreuna prin exercitii diagnosticul starii actuale. Storytelling-ul este un instrument de lucru. Redefinim principii de relationare. 

Afla cu surprindere care iti sunt calitatile. Ale tale personale, da. Garantat, sunt unele la care nu te-ai gandit niciodata. Formularea lor este la fel de inedita. Si cand lucrurile par ca devin clare, incepem un nou exercitiu: imi imbunatatesc imaginea, lucrand asupra ta. Va spun acest lucru pentru ca…. adevarul elibereaza: se aud lucruri pe care nu am avut ocazia sa le spunem si astfel toti primesc ajutor. Nu inainte sa ‘ citim'’ oamenii. Si sa le traducem intentiile. 

Dincolo de eu si tu, suntem noi. In marele si generalul ‘’noi’’ fiecare suntem responsabili si de fiecare in parte, si de reusita celorlalti. Echipa are ecourile ei. Experimentam chei pentru declansarea responsabilitatii comune. Depindem unii de altii. Rolul incepe si se termina dincolo de limitele pe care ni le setam fiecare. Intr-o echipa, ne aparam toti si fiecare in parte interesul atat personal, dar si cel comun. Astfel, spatiul comun e in acelasi timp al nostru dar si spatiul meu. Perspective asupra relatiei dintre eu si noi.  Incurajam alunecarile subtile si permanente dintre cele doua concepte. 

 

Facem si greseli total intentionate pentru ca instrumentul principal este… greseala. Intelegerea asumarii greselii. Iesirea de sub teroarea perfectiunii. Facem lucruri… pana gresim si vedem ce se intampla. Afla de ce e foarte bine sa gresim. Maximizam tot ce poate avea un rezultat bun. 
Ce ar fi o echipa fara incredere in puterile sale? Dar cu incredere? Aflam care este costul nerelationarii dar si cum sa evitam niste practici paguboase. 
Dincolo de toate, discutam despre claritatea telului ca alegere de mijloace, ne punem in locul celuilalt pentru propria imbunatatire a performantei. Facem totul pe loc fara sa anticipam nimic. 


Facilitator: Cine-i trainerul?

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.