in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Impreuna cu Marius Manole


Ce inseamna pentru Marius Manole notiunea de echipa, de impreuna?

Cand s-a intalnit cu acest concept, care au fost implicatiile, care este experienta lui  in intelesurile acestui concept. 


Este o poveste fermecatoare in care personajul principal este desigur Marius insa rand pe rand intra in naratiune nume mari ale teatrului.

Cine i-a dat lectii despre ce inseamna o echipa?

Cine l-a ajutat sa devina si mai bun?

Sunt atinse zone precum performanta, reusita, determinarea. 

 


Facilitator: Marius Manole

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.