in vestiar inseamna: atitudine de comunicare: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Ce masura are confortul? Atelier

 

In afara zonei de confort se intampla toate lucrurile bune! Sa iesim toti din confort, deci! Bine, iesim! Si in ce sa intram? In stres pentru ca odata despasite exact granitele de siguranta care ne dau confort, creierul intra pe ‘’trebuie sa fiu atent si cu grija sa nu mi se intample ceva rau’’. In contextul acesta, sa invatam ceva nou e chiar o poveste!


Va propunem un atelier in care ne luam toate masurile ca suntem in confort in afara zonei de confort. Ne aflam limitele si le atingem. Credeti ca e simplu? Chiar deloc. Trecem prin experiente provocatoare in care aflam ce masura are confortul fiecaruia. Incercam sa ne depasim limitele, sa ne marim zona de confort! Un atelier in care lucram la o imprieteneala timida dar onesta cu ce exista in afara confortului nostru.