in vestiar inseamna: atitudine de comunicare: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Atelier despre Credibilitate: Pozitionare si Atitudini


Credibilitatea se construieste. Este o abilitate. Dar sa incepem cu inceputul: hai sa fim in aceeasi realitate. Ce ne aduna? Problemele, intrebarile. De aici incepe totul. Oamenii vor sa creada in ceva, in cineva. Dar a fi credibil este un proces si inca unul dinamic. Cine sa-l inceapa? Si cum?

 

Chei de lucru: Oamenii nu au incredere in perfectiune. Asadar, gandeste-te bine ce nu poti? Una e sa stii… lucruri si alta e sa stii tot. Da-ti sansa sa nu fii complet sigur de tot ce e in lumea asta. Si mai ales de chiar interlocutorul tau. 

Afiseaza un tip de generozitate care se traduce in siguranta: ofera-le tuturor sansa sa fie de alta parere decat tine. Fa-le cadou un spatiu de gandire.

 

Ce faci cand nu reactioneaza? Sau prea reactioneaza? Ai intotdeauna argumentul retoric. Pune presiune pana cand informatia devine senzoriala.

Si totusi…privirea e cel mai intruziv instrument, e schimb de informatie. Iata un alt inceput. 


Iti propunem o intalnire in care: 


Discutam despre ce inseamna pozitionare 

Descoperi unde incepe si se termina credibilitatea

Afla care sunt comportamentele care cladesc increderea

Afla cum inlaturam elementele care poate ne umbresc credibilitatea

Elimina barierele care impiedica comunicare reala

Afla ce ai de facut constructiv intr-o situatie de conflict