in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Atelier: Actioneaza… Verbal!

 

 

Cuvintele folosite corect modifica realitatea.Iti propunem sa actionezi verbal si nu doar sa vorbesti. Cuvantul este instrumentul de baza. Da, este gol si invizibil insa folosit corect, produce actiune. 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.managerexpress.ro/idei-resurse/actioneaza-verbal-atelier-de-public-speaking-cu-liviu-lucaci.html


Facilitator: Liviu Lucaci

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.