in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Atelier de Storytelling

 

Hei! Ce faci? Ce s-a intamplat? 

 

Si tocmai ce urmeaza o poveste. Pentru ca toti spunem povesti. In fiecare zi. Si o facem de mici copii: am inceput cand ne jucam de-a, cand spuneam minciuni, cand gandeam te miri ce scenarii despre lume. Unele dintre situatii se intampla chiar si in viata de adult. 

 

 

 

POVESTI IN TEORIE SI IN PRACTICA

 

Teorie

Ce sunt povestile si ce pot ele sa faca? Structuri si tipuri de povesti. Cum sa spui bine o poveste? Povestea ca instrument de influenta. Ce e de facut si ce nu se face cand spui povesti?

 

Prezenta

Cand spui o poveste, trebuie sa fii complet acolo prezent: in ritm, in personaj, in interactiunea cu audienta. 

Nu exista gresit, exista doar autenticitate. 

 

Corp 

Cum locuiesi in personaje? Cum miscarea corpului, gesturile te ajuta sa arati personajul? Exploram relatia dintre tine, spatiu si audienta. 

 

Voce 

In povestiri, vocea este instrumentul de baza. Ilustreaza firul narativ, schimbarile de situatie, starile personajelor. Vocea ta influenteaza modul in care audienta primeste povestea. Ai voce inceata, soptita sau dimpotriva. Volumul vocii joaca un rol, in egala masura, important. 

 

 

Implica audienta, ia feedback 

Invita audienta la interactiune, implica-i in povestea ta, construieste atmosfera de poveste.  

Audienta poate sa devina parte a povestii: poate fi invitata sa raspunda, sa participe alaturi de tine. 


Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.