in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Atelier: Iarasi dar... altfel de Public Speaking!Vorbitul in public este despre: 


Pozitionare corecta


Oamenii nu au incredere in perfectiune. Si nici in specialisti in viata/business-ul altora. 

Vulnerabilitatea este un drum spre reusita. 

Nu iti inunda audienta cu solutii. Apropie-te in pasi mici si rabdatori. Relationare autentica


Stabileste conexiuni reale, in acel acum si aici, cu publicul. 

Foloseste ce aveti comun, experientele, evenimentele ce apar in acel moment. Spatiul, atingerea, mirosul, fotografii pe pereti. 

Fa ‘daruri’ de cunoastere si retrage-te, da-le timp sa gandeasca ce le spui.  Asa-i politicos si… destept! 
Sinceritate 


Nu vorbesti din carti, ai trait chiar tu experienta pe care o propui celor din public. I-ai vazut reusita.

Daca ai incredere, daca vrei sa ajuti, se simte intentia buna; ai energie si entuziasm, esti implicat. 

Daca nu propui o experienta traita, gaseste totusi cum il poate ajuta in mod complet real si adevarat propunerea ta pe cel care te asculta. Munca

Facem distinctie dintre autoritate si putere. Intre specialist si atotstiutor. Lupta

Transforma o posibila confruntarea intr-un eveniment care serveste unei intalniri constructive. Dezamorseaza eventuale conflicte. 

Reduci tensiunea prin tot felul de mijloace naucitoare si secrete din buzunar. 


Si putem continua in functie de cate ore ai la dispozitie. Esential: cuvantul este un instrument gol, invizibil. Si totusi, folosit iscusit, produce actiune! Afla mai multe in Atelierul: Iarasi dar altfel de Public Speaking! Cuvinte chele: natura umana, stres, buna intentie, spatiul personal, ritm. 


Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.