in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Ce inteleg eu prin carisma?

Carisma. Este in mod clar un avantaj. Toti suntem fascinati de oamenii carismatici: ne atrag, ne plac, suntem dispusi sa-i ascultam, avem incredere in ceea ce spun, ne place sa fim in preajma lor. Pentru ca au un fel de stralucire, magnetism. 

 

Recunoastem o carisma cand o vedem! O definim stangaci insa. E o putere, o magie, un ceva. Dar ce? Unde incepe, unde se termina? Care-i elementul acela determinant? Exista unul? Se poate invata? Se poate preda? Noi o examinam cu atentie si raspundem la intrebari precum:

 

Ce au oamenii carismatici fata de multi dintre noi? Ce stiu ei de ne scapa noua? Ce fac ei de noi omitem? Cum se comporta un om carismatic?

 

Pe scurt: 

Traiesc cu intensitate.  Trainesc mult. Si multe evenimente. 

Se implica. Cred cu tarie in proiectele vietii lor. Si au putere si energie sa le duca la bun sfarsit. Au un tip de imbatabil de optimism ca si cum esecul nu exista. 

Sunt prezenti, sunt in mod real, cu toata fiinta lor in fata ta. Iti ofera toata atentia lor. Si te fac sa te simti bine. Si increzator ca si tu poti. 

Sunt adesea personaje. E un ceva cu ei de nu exista in alti oameni. Sunt puternic conturati.  

Au incredere in ei. Sunt asumati. Nu le e rusine. 

 

O intalnire despre un subiect dificil, tratat cu grija si modestie, trecand conceptul de carisma prin domenii felurite si raportandu-l la mai marii fermecatori.  Facilitator: Cine-i trainerul?

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.