in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Comunicare. In stil online.


Vrei sa scrii mai bine on line? Vrei ca mesajul tau scris sa aiba intr-adevar impact, sa ajunga la o audienta cat mai mare si sa fidelizeze? Sa fie atat de captivant incat sa-ti tii audienta nerabdatoare in asteptarea urmatorului mesaj? In doar cateva ore, primesti raspunsurile de care depinde

succesul mesajelor/anunturilor tale: 


  • Care sunt ingredientele cheie ale mesajelor virale care ajung sa placa zecilor de mii de oameni? 
  • Care sunt mecanismele prin care poti sa captivezi audienta? Dar sa o fidelizezi? 
  • Care sunt si cum adaugi emotiile cu cel mai mare potential viral? Afla despre cum se comunica in online, despre cum trebuie sa scrii astfel incat oamenii sa fie impresionati, sa tina minte ce le spui si, chiar mai mult, sa dea share, sa-ti devina purtatori de idei. Cum sa construiesti un mesaj eficient? Simplu, clar, surprinzator pentru ca este asortat cu emotii. Exact precum atelierul nostru. 


Ce facem?Aflam dar si lucram: 

Scriem un text neutru si il transformam intr-un text memorabil. Punem emotii intr-un text simplu, neremarcabil. In cateva cuvinte, transmitem o poveste si nu doar o informatie. 

Aplicam tehnici de gandire creativa: intrebari, perspective, ne jucam cu efectul si cauza si tot asa. 


Cui ne adresam? 


Celor care vor sa comunice bine sau mai bine in numele companiei din care fac parte. 


Facilitator: Cine-i trainerul?

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.