in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Creativitate in Business. Program

Prin programul de Creativitate in Business:

 

Ajutam companiile si oamenii de afaceri sa-si identifice, defineasca si sporeasca creativitatea. Si sa o foloseasca pentru ca este un mod de lucru. Am ales cu grija cateva tehnici bune prin care se pot genera solutii serioase pentru probleme de business.

In acest program se munceste… dar creativ. 

 

 

Oamenii sunt: 

Prin natura lor creativi insa creativitatea este unica si specifica fiecarui individ. Mai mult, exista feluri si grade diferite de creativitate. 

Cu uneltele si atmosfera corecta, toti, diferiti cum suntem, ne manifestam creativitatea. Nu exista nu se poate. 

 

Se lucreaza: 

 

Cu strategii de sporire a creativitatii individuale si de grup.

Pe abilitatea grupului de a gasi solutii pentru diverse probleme. 

Accesam si dezvoltam creativitatea printr-o serie de exercitii care incita si starnesc. 

Toate tehnicile sunt gandite astfel in cat sa fie aplicable, usor de implementat cu rezultate.  imediate. Pe loc. Si care se pot folosi atat in intalniri de gandire strategicala, cat si in gasirea unor solutii tactice. 

 

 

Alte subiecte atinse: 

 

Ne uitam un pic la cum creierul isi produce ideile, care ii sunt uneltele, elementele si stimulii de care e nevoie sa fie generate noi idei. 

Daca avem timp, discutam si despre: Cum impachetam ideile?

 

Cum? 

Participantii invata activ, facand in mod individual sau in grup. Statul si ascultatul nu sunt metode de invatare in acest program. 

Se intra in perspective diferite, se combina tot ce e neobisnuit, se incalca regulile, rezultatele sunt evaluate. Se identifica greselile. 

Se lucreaza pe coeziunea grupului. Cunoasterea, increderea, toleranta sunt conditii fara de care munca in echipa are de suferit. 

 

Creativitate in Business este despre: 

  • Leadership, Empatie, Incredere, Blocaje de idei, Rezolvare de situatii, Munca in echipa

Facilitator: Cine-i trainerul?

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.