in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Despre influenta cu Adriana SaftoiuCe propunem?

 

Sa intelegi elementele care determina influenta

Sa accentuezi anumite abilitatile de comunicare care sunt cheia oricarui succes

Sa manipulezi dar in beneficiul ambelor parti

Sa iti atingi obiectivele respectand persoana pe care vrei sa o influentezi

Sa inveti cum trebuie sa planifici, sa pregatesti si sa transimiti ceea ce vrei sa comunici

Sa intelegi de ce e important sa empatizezi si sa-i intelegi si sa tii cont de cei din jur 

 

Se lucreaza atat cu elemente din zona de public speaking cat si din zona strategiilor de influenta. Se urmareste intelegerea elementelor care fac dintr-un ‘’discurs’’ oarecare in unul care sa placa, atraga si sa convinga. Prin discurs intelegem orice interventie de idee fie intr-o discutie intre 2 persoane, fie intr-o intalnire client - furnizor, fie sedinta etc. 

 

Agenda: 

 

Mecanisme ale influentei

Pasi din limbajul conducerii

Erori de gandire

Elemente ale discursului persuasiv

 

Inveti sa-ti maximizezi impactul personal, descoperi tehnici de prezentare si dobandesti abilitatea de a iti impune punctul de vedere. Afli cum sa castigi atentia, sa te prezinti memorabil si sa ii influentezi pe cei din jur. Inveti  tehnici prin care ii faci pe cei din jur sa vrea sa-ti asculte punctul de vedere, sa ti-l accepte, sa te inteleaga, sa te creada si sa actioneze. 


 

 


Facilitator: Adriana Saftoiu

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.