in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Despre influenta si manipulare. Cu Adriana Saftoiu

 

 

Toti construim sau mentinem relatii. Acceptam, negociem, impunem puncte de vedere si moduri de a face lucruri. Zilnic vrem ceva de la cei din jurul nostru, le cerem si ne asteptam sa se si intample conform vointei noastre. Suntem mereu intr-un joc ''invizibil'' de influentare a opiniilor, atitudinilor si actiunilor celor din jur. Dar sunt si situatii clare cand succesul planurilor nostre depinde in mare masura de puterea noastra de convingere, influenta si manipulare.  

 

 

Ce-ti propunem?

 

Sa intelegi elementele care determina influenta

Sa accentuezi anumite abilitatile de comunicare care sunt cheia oricarui succes

Sa manipulezi dar in beneficiul ambelor parti

Sa iti atingi obiectivele respectand persoana pe care vrei sa o influentezi

Sa inveti cum trebuie sa planifici, sa pregatesti si sa transimiti ceea ce vrei sa comunici

Sa intelegi de ce e important sa empatizezi si sa-i intelegi si sa tii cont de cei din jur 

 

 

Sa avem in vedere: 

Sa-ti schimbi tu tie personal propria parere este o piatra de incercare pentru oricare dintre noi. 

Sa intervi in modul de a gandi si de a actiona a unui alt om este un talent sau un set de aptitudini care se pot invata. 

 

Ce vei afla prin participare? Cum ii poti face pe cei din jur sa vrea sa-ti asculte punctul de vedere, sa ti-l accepte, sa te inteleaga, sa te creada si sa actioneze conform vointei tale. 

Ce vei castiga prin participare? Devii un comunicator mai impactant si eficient 

 

 


Facilitator: Adriana Saftoiu

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.