in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

In forma de valori. Conferinta

Intr-o lume in care ne minunam toti ca nu mai sunt valori sau ca ale lor sunt sigur mai bune ca ale noastre si ca oricum nu mai e ce era, va propun o discutie in care pornim de la premisa ca valorile exista in primul rand prin disponibilitatea fiecaruia de a le vedea. In a doilea rand, prin a le trai personal. Printr-un discurs plin de exemple şi poveşti de viaţă, va invit la o calatorie intelectuala prin felurite moduri de a intelege ideea de valoare si de cultura. 


Daca zona de valori este sensibila sau perfectibila in organizatia dvs., daca tocmai ce sunteti in preajma unui proiect de branding sau rebranding de companie sau, pur si simplu, considerati valorile un subiect la care este folositor sa cugetam mai des, aceasta conferinta isi poate ''alege'' care dintre speakerii nostri se potriveste cel mai bine cu contextul in care va doriti sa aiba loc aceasta conferinta.  


Facilitator: Catalin Stefanescu

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.