in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Provocare. Program cu Vlad Craioveanu

Despre ce e Vlad sau intalnirea cu el? Despre ce nici nu poti sa-ti imaginezi, in primul rand. 


Dar in esenta despre: 

Creativitate: pentru ca mereu are in cap cate un: cum ar fi daca? Si nu doar ca are in gand dar surpriza le pune si in aplicare. Cu seninatate!

Pasiune si dedicare: pentru ca orice face, e pe deplin implicat, cu toate forta lui. Ii trebuie doar sa creada, sa stie ca face un lucru bun facut. 

Umor: pentru ca se joaca cu viata si se distreaza teribil. 

Neobosit: pentru ca daca-i place un ceva, lucreaza si 7 zile non stop. 


O intalnire cu un om curajos care trece cu usurinta dintr-un registru de idei in altul, se adapteaza prin spontaneitate mediului la care este expus - un intreg scenariu de evenimente care au dus la numele stiut de noi: Vlad Craioveanu.


Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.