in vestiar inseamna: atitudine de comunicare: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Atelierul: Se filmeaza! Si se vede!



Atelierul: Se filmeaza! Si se vede!



In lumea business totul e abstract: se foloseste in proportie uriasa creierul. Idei, planuri, strategii toate in creier. Si totusi… de cate ori ati auzit prin birou asemenea fraze: ''E clar! Trebuie sa ne schimbam atitudinea! Sau Ne trebuie niste atitudine!' sau Y are o atitudine perfecta!''


Creierul lucreaza dar de la un punct, si bune si rele par sa pleace din atitudine. Asa ne explica si succesul si esecul: ATITUDINE. Pe care vrem sa o influentam, schimbam, ajustam sau macar adaptam.   


Intrebari care-si gasesc raspunsuri si solutii si modalitati in Atelierul: Se filmeaza! Si se vede!


1. iti vrei colegul mult mai? sau putin mai? sau complet diferit?

2. ai vrea sa vezi cel mai bland om cu un comportament dur? sau pe cel mai dur fiind complet bland?

3. tu stii cum te arati in fata celorlalti? ce le spui tu si cand taci? sau cand vorbesti?



De ce Atelierul: Se filmeaza! Si se vede!


Cea mai sincera oglinda din lume este camera video. Orice gand si respiratie si neliniste si microgest iti este inregistrat. Nu ai cum sa ascunzi nimic. Corpul si fata si ochii tai spun: si ce simti si ce gandesti si ce incerci sa ascunzi. La fel si cei care te privesc in fiecare moment.  

Odata ce esti deschis, muschii se relaxeaza si arati mai atractiv si convingator. Abilitatea ta de afecta personale din jur, de a te conecta cu ele depinde doar de atitudinea pe care o ai, de cat esti de autentic in ideea ta. Comunicarea ta interna este cheia pentru cea externa. 


Ce-ti propunem in Atelierul: Se filmeaza! Si se vede!?


Gandurile ne influenteaza atitudinea. Dar si atitudinea ne influenteaza gandurile. Este un proces la fel de puternic. Depinde cum il folosesti. 

Hai sa descoperim pe un perete care este cea mai buna atitudine a ta! Da, esti filmat si privit si analizat. Esti pregatit?