in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Conferinta In stare de dialog cu Horatiu Malaele

O experienta de comunicare reala sustinuta, inevitabil si prin umor, de catre Horatiu Malele, in cadrul careia vei descoperi ca dialogul este o strada cu dublu sens: un act de a gandi impreuna.Care este esenta conferintei In stare de dialog?

• Dialogul este un act rar de colaborare in lumea adultilor.
• Dialogul, interactiunea cu oamenii, este singura ipostaza reala de comunicare si singurul cadru eficient pentru a construi relatii reale intre oameni.
• Descopera tehnici prin care conturezi un dialog si moduri prin care faci o conversatie universal placuta si eficienta.
• Afla ce inseamna sa ai un rol de partener receptiv intr-un dialog.Ce iti propunem?

• Intra in stare de dialog. Creeaza un cadru de incredere si deschidere pentru o comunicare matura, sincera, autentica si relevanta.
• Descifreaza si exerseaza tehnici ale dialogului. Initiaza si sustine linii de comunicare si de intelegere cu cei din jur. Descopera-ti propriile abilitati de a interactiona cu cei din jur.Ce vei castiga concret prin participare?

• Iti vei descoperi disponibilitatea si dezvolta abilitatea de a dialoga.
• Vei afla care sunt mecanismele dialogului: cum sa stabilesti si sa construiesti legaturi cu cei din jurul tau.
• Vei afla care este atitudine corecta si postura castigatoare in fata interlocutorului.
• Vei avea oportunitatea de a intra in dialog atat cu Horatiu Malaele, cat si cu tine din perspectiva evaluarii disponibilitatii personale spre a dialoga in mod autentic.
Cui se adreseaza ?
Aceasta conferinta se adreseaza tuturor celor care conduc echipe, interactioneaza in cadrul unei echipe, celor care au de vandut idei si tuturor celor care vor sa devina buni comunicatori sau mai buni decat sunt deja. 


Facilitator: Horatiu Malaele

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.