in vestiar inseamna: atitudine de comunicare: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Un progam jucaus, dinamic si hazliu in care radem! 

Un progam jucaus, dinamic si hazliu in care radem! 

Bun si de teambuilding

 

Lucram si indoor si outdoor, echipele se despart, se reunesc! Relationam deschis si constructiv, lucram de toate in echipa: ne depasim limite, ne punem imaginatia la treaba, creativitatea e la loc de frunte, la fel si spontaneitatea. Toate sunt in slujba unei relationari cat mai bune adica eficiente.  

 

Sunt exercitii de tot felul: atentie, deschidere, comunicare, concesie, flexibilitate, imaginatie, intuitie - toate in cadrul larg a ce inseamna colaborare. Programul este despre voie buna si hahaiala! Dar si debrief dupa fiecare activitate pentru ca avem de inteles cate forme nebanuite are ceea ce numim relationare si colaborare. 

 

Va povestesc doar cateva exercitii: 

 

Facem o scrisoare foarte importanta (care si ramane) in care poti functiona doar ca parte a unei echipe. Planul tau, ideile tale valoareaza la fel de mult ca ale oricarui alt coleg. Adaptabilitatea, flexibilitatea, puterea de a face fata ideilor celorlalti sunt obstacolole principale. Primeaza grupul si nu tu indiferent cat de bine crezi tu ca stii lucruri si altii nu prea.  

 

Ce ar fi viata fara situatiile in care nu prea ai control? Uneori chiar trebuie sa faci fata unora care stiu mai mult ca tine. Iti dau ei hinturi dar tu ai de pus cap la cap chestii si de aici sa iti tragi singur concluziile. Ei actioneaza toti ca o echipa sa te ajute pe tine sa-ti dai seama de lucruri. Cine te ajuta si cum?

 

Soacra este in dus, apar cateva grupuri siameze, cuvintele sunt acum fara sfarsit, iesim din mintea noastra si intram in intuitie. Multa, multa joaca! Si discutii de lamurire

 

Facem povesti. Sau asa pare. Unii singur facem. Altii doar fumeaza. Sau poate invers. Raspundem la intrebari in functie de lucruri pe care le tin secrete pentru ca nu vreau sa va stric bucuria si surpriza. Avem roluri, e un proiect in toata regula. Ideea e ca in toate exista neprevazut. Cum il integram, cum ii facem vreun sens? Cum ne coordonam astfel incat sa reusim? Ce facem cand nu stim ce sa facem? 

 

Scene in care intri si iesi in functie de tot felul de indicii: rosu, banca, vreme etc. Nimeni nu e sef de experienta. De multe ori, pur si simplu, ai de ghicit ce se petrece in mintea altora. Si ne spui si noua daca tot stii. Apar biletele ajutatoare si cuvantul ‘’schimba’’ care iti da toate planurile peste cap. Literele au ce au cu noi. Toleranta la necunoscut este o cheie de considerat. 

 

Ore intregi de lucru in care construim relatii si ne distram. Colaborarea este cuvant de ordine pentru ca orice relatie, orice proiect, orice echipa are la baza cateva principii: unul dintre ele este colaborarea. Hai sa vedem ce intelegem din ea si cum o punem in practica. 

 

Este mult fun si deschidere si flexibilitate si relationare, in acelasi timp.