in vestiar inseamna: atitudine de comunicare: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Storytelling

Cumva povestile reusesc sa ne captiveze pe toti. In trecuturile noastre de oameni, povestile bune erau vitale in a ne ghida: unde-i pericolul, cum se trece peste un obstacol, unde-i hrana. Interesant, nu? Povestile descriau comportamente sociale acceptate sau nu. 

 

Dar si astazi spunem povesti in fiecare zi: istorisim fapte, intamplari, ce ni s-a intamplat noua sau altora, ce apreciem si ne place sau dimpotriva. Prin povesti ne identificam sau disociem de unii care procedeaza, dupa caz, exact cum credem si noi sau fix invers. Impartasim valori si comportamente. 

 

Ceea ce se intampla si intr-o companie. De ce nu am construi un cadru dinamic in care sa aducem impreuna oameni prin povesti de zi cu zi. Se spun lucruri, se amintesc, se creeaza sentiment de empatie, de grup, de impreuna! 

 

Povestile sunt oricum parte din cultura unei organizatii doar ca pot exista de la sine sau intr-un cadru organizat care sa aduca beneficii angajatilor, companiei. 


Ateliere/Cursuri :