in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Calatorie personala

In vestiar gazduieste calatorii personale. Ai ocazia ca, de fiecare data cand ne vizitezi, sa ai o intalnire personala cu tine. Se poate intampla doar ce iti doresti tu: lucrurile iti exista doar daca le dai voie si au exact ce valoare le dai tu. Una peste alta, fiecare pleaca cu cat daruieste si cu cat e dispus sa primeasca. Limitele si le stabileste fiecare.

 

Experiente de invatare

In vestiar exista un set de principii simple si functionale care provoaca experiente de invatare cu impact, intamplari multidisciplinare valoroase atat pentru oameni, cat si pentru companiile interesate de dezvoltare.

 

Cutii de judecata

In vestiar iti propunem sa iesi din cutiile tale de judecata, sa schimbi unghiul de vedere. Poti sa incepi sa traiesti conform cu tine. E o atitudine care se construieste in fiecare zi. E doar chestie de vrut si de exercitiu - in absolut orice. Vrem sa pleci din vestiar convins ca se poate trai in stare de cucerire: de sine! 

 

Traineri cu valoare

In vestiar, trainerii sunt oameni speciali a caror valoare este deja validata. Sunt profesionisti care stiu in mod natural sa inspire si sa mobilizeze, sunt oameni cu experienta bogata si cu multe de oferit celor din jur. Exista o usurinta de a da si o generozitate specifica fiecarui trainer.

 

Citim ce ne trebuie

In vestiar, aflam despre lecturi care au schimbat perspective sau despre carti care ni se potrivesc individual. Iar cartile pot schimba vieti. Orice subiect te intereseaza, ne vom asigura ca iti vom face o recomandare care sa-ti imbogateasca viata. Poti chiar sa primesti indrumari pentru un urmator atelier care ar putea sa-ti fie de ajutor.  

 

Ne place interdisciplinar

Atelierele noastre sunt interdisciplinare si cu totul experimentale. Fiecare dintre ele e la granita a mai multor domenii: psihologie, actorie, oratorie, filosofie, coaching, branding, etc. In Vestiar, a comunica este o atitudine care sta la baza tuturor atelierelor.

 

Cu bratele deschise

In Vestiar, poti sa inveti sa construiesti culoare curate de comunicare cu cei din jur.

Nu trebuie decat sa ai bratele deschise, in mod real si constit. Si cel din fata ta va simti. Si va face in mod instinctiv un zoom de atentie oricand se intampla ceva real.

Oamenii nu reactioneaza la informatii ci la atentie, la emotii. Un om este prezent in fata ta doar daca toata atentia ta este acolo pentru el.

 

Grija pentru celalalt

In Vestiar, trainerii ne intalnesc cu noi, cu naturalul din fiecare.

Suntem facuti atenti ca in comunicarea noastra adesea de plastic: cand oamenii mint, mainile spun adevarul iar comunicarea reala este doar grija pentru celalalt.