in vestiar inseamna: atitudine de comunicare: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Iti propunem

Conferintele/atelierele noastre sunt experimentale, fiecare dintre ele la granita a mai multor domenii: psihologie, actorie, oratorie, filozofie, coaching, branding etc. Fiecare participant are astfel sansa sa se descopere din mai multe perspective.

 

Trainerii sunt oameni speciali, cu multe de oferit. Oana Pellea, Dan Puric, Marius Manole, Chris Simion, Adriana Saftoiu, Marius Ghenea sunt doar cativa dintre trainerii nostri. 

 

Ce are in comun un om din business cu un actor? 

Si unul si celalalt au de comunicat clar. De influentat minti. De schimbat perceptii si credinte. Si comportamente. Si nu doar ca trebuie sa convinga o audienta ca ceea ce zic ei este interesant si important ci ca ei insisi cred in intregime ceea ce spun. Comunicarea in teatru iti cere un standard exceptional de comunicare. Dar la fel si reusita in business. Poate actorii au abilitati innascute de comunicare.  Sigur este ca si le perfectioneaza in fiecare zi.  Ceea ce va propunem si dvs. 

In vestiar sunt invitati oameni valorosi, oameni exemplu care stiu si care sunt dispusi sa ne imparta si noua din cunostintele si experientele lor. Pleci mai bogat si mai clar in minte odata ce intalnesti privirea si cuvintele si experientele unor oameni care eu reusit sa fie ceva. Oamenii exemple sunt cea mai buna si rapida si eficienta cale de invatatura. E important atat de la cine, cat si cum vine o informatie.

 

In Vestiar a comunica este o atitudine care sta la baza tuturor intamplarilor.