in vestiar inseamna: atitudine de comunicare: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Cu incredere! Atelier

 

Ce este, unde este, cum arata si cum se simte INCREDEREA? A avea incredere in tine este despre a fi gata pentru provocari, neclaritati, situatii complexe, schimbari. A fi pregatit si neintimidat de persoane provocatoare. A te ridica dupa un insucces. Este o abilitate buna de exersat. Ceea ce va si propunem: 

 

Care sunt sursele increderii?

Care este legatura dintre incredere si curaj?

Ce faci cand increderea vine si pleaca? 

Tehnici prin care iti sporesti increderea in tine

Experimentam diverse nivele de incredere

Jonglam cu elementele care maresc sau diminueaza increderea 

Optiuni de avut in vedere in situatii provocatoare 

Cum sa eviti cazurile sau sa reduci impactul elementelor care iti ataca nivelul de incredere?

Cum sa (macar) pari plin de incredere? 

 

Increderea inseamna certitudine? Sau o speranta? Noi credem ca este o alegere! Va propunem o activate  amuzanta, practica care ajuta participantii sa se cunoasca mai bine, sa isi ajusteze nivele de incredere. Nu se transforma nimeni dar primeste unelte de folosit in a accesa puteri. Un mix fun si creativ de prezentare scurta, expercitii care dau participantilor oportunitatea de a practica elemente cheie ale increderii.