in vestiar inseamna: atitudine de comunicare: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Politica de confidentialitate

 

Compania care administreaza site-ul www.investiar.ro, denumit in continuare In Vestiar, este PICK ME UP CONSULTING S.R.L, numita in continuare Pick Me Up Consulting, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/ 8494/ 2009 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO25847508.


Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. Pick Me Up Consulting isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Confidentialitate”.


Datele furnizate de Dvs. in cursul navigarii acestui web site pot fi utilizate de catre Pick Me Up Consulting si sunt prelucrate in scopul promovarii si imbunatatirii produselor, serviciilor sale, sau in alte scopuri publicitare.


Prin acordul Dvs. exprimat prin accesarea si utilizarea www.investiar.ro datele Dvs. cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de Dvs. pot fi prelucrate si utilizate de Pick Me Up Consulting in orice activitati si scopuri legate de marketing cat si in scopul realizarii unui interes legitim al Pick Me Up Consulting, pentru constituire de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.


Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. constau din: informatiile referitoare la o persoana fizica sau juridica identificata sau identificabila.


Asemenea informatii cu caracter personal sunt numele, prenumele, adresa de e-mail, orice informatie privind folosirea serviciilor oferite de catre Pick Me Up Consulting, cat si orice informatie furnizata de Dvs. care este prelucrata si introdusa in baza noastra de date.


Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare de catre Dvs. a web site-ului si a datelor cu caracter personal de catre Pick Me Up Consulting, nu mai utilizati acest web site.


PICK ME UP CONSULTING S.R.L certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, pe care le poti exercita printr-o cerere scrisa, semnata si datata, pe adresa Calea Victoriei, nr.120, sector 1, Bucuresti sau pe e-mail la adresa avemschimbare@investiar.ro.


Pentru orice nelamurire cu privire la utilizarea site-ului www.investiar.ro cat si la prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal, puteti scrie direct catre PICK ME UP CONSULTING S.R.L la adres de email avemschimbare@investiar.ro.


De asemenea, prin accesarea si utilizarea site-ului www.investiar.ro  va exprimati acceptul in sensul primirii de e-mail-uri sau newslettere pentru promovarea serviciilor/promotiilor oferite de Pick Me Up Consulting.


Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul In Vestiar, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Pick Me Up Consulting si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.