in vestiar inseamna: atitudine de comunicare: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Exersam reactii pentru situatii dificile sau necunoscute

Exersam reactii pentru situatii dificile sau necunoscute.


Aveti o ‘’situatie''? Noi avem un instrument de intervenţie: interactiune prin feedback si role play. Adresam orice situatie dintr-o relatie: bullying, conflict, lipsa de responsabilitate, de empatie, discriminare, facem pregatire pentru cum se da feedback.


Reproducem o situatie si lucram asupra ei in sensul dorit de voi pentru ca voi sunteti cei care ajustati, in timp real, ce se petrece pe scena. Astfel, corectam cu ajutorul vostru un mod de relationare care, in mod evident, nu este unul benefic organizatiei.


Va propunem o formă de teatru cu participare în care publicul are ocazia să observe, să intervină si sa determine modalitati de a rezolva o situatie. Avem atat interactiune, cat si dezbatere. Totul este un proces modelabil in timp real. Se joaca o scena. Publicul intervine: ce a functionat, ce nu. Actorii sunt ghidati cu replici, atitudini, actiuni, publicul interactioneaza direct cu unul dintre actori. Tot ce e nevoie sa rezolvam situatia.


Obiectivul este imbunatatirea, rezolvarea unei situatii. Este o metodă care se bazează pe învățarea prin experință. Debrieful aseaza aspectele sesizate de-a lungul activitatii. Participanții exersează și validează reactii si atitudini împreună cu grupul participant și actorul facilitator.