in vestiar inseamna: atitudine de comunicare: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

De-ale Leader-ului. Motivatie

Care este natura unui leader? Ce are de stiut? Dar de facut? Ce abilitati are?

 

Un leader conduce prin actiuni pentru ca oamenii reactioneaza la fapte si nu la cuvinte. Arata drumul prin a face lucruri obisnuite in mod neobisnuit de bine. Uneori. Conduce prin a fi de folos celor din jur. Conduce impreuna cu cei din jur: face poduri de incredere. Discutam si exemplificam impreuna fiecare dintre situatii.

 

Un leader este un om responsabil de altii. Un leader impacteaza. In multe feluri: ajuta oamenii sa il urmeze. Le da incredere si putere. Pune energie in fiecare om. II conduce catre scopul sau. Influenteaza. Provoaca colaborarea. Creeaza punti. Afla cum!

 

 

Verificam ce inseamna sa ai autoritate, cercetam functii esentiale precum: a planui,  acomunica si a motiva. Conduita de baza: Autenticitate, Comunicare, Libertate. Nimeni nu te crede daca tu nu crezi. Sa dai cuiva ideile tale, sa le primeasca, sa actioneze conform acestora – iata un curs in sine. Libertatea este un spatiu. Il desenam impreuna cu voi.

 

 

Este un curs motivational si practic, iti da incredere, te inspira si te ghideaza  in a fi un leaders mai bun decat deja esti. Te stimuleaza sa cugeti si sa dezvolti calitati pe care deja le ai.