in vestiar inseamna: atitudine de comunicare: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Genereaza incredere! Atelier de leadership

Se pierde repede, se castiga greu si fara nu se poate: increderea este element de baza al oricarei echipe functionale. Absenta sa genereaza teama si interes strict personal adica o cultura disfunctionala si defensiva. Intr-un astfel de cadru, interactiunile sunt nepredictibile, ne simtitm nesiguri si amenintati. Creativitate, colaborare, comunitate, loialitate sunt cuvinte care nu exista. Este puternica mentalitatea eu vs. tu si ziduri care sa ne protejeze intentiile si proiectele. 

 

Dar increderea se poate invata. Daca stii sa transmiti incredere, construiesti legaturi sociale durabile si echipe eficiente pentru ca toti ne dorim: siguranta si predictibilitate. 

 

In atelierul Genereaza incredere! ne uitam la ce este, cum se construieste, transmite si mentine, din ce este formata si ce ne aduce increderea. Identificam elemente care sustin increderea. Aflam ce actiuni sunt de facut intr-un cadru lipsit de incredere. Increderea este vizibila si tangibila asa ca ii examinam dimensiunile. Evidentiem atitudini care blocheaza sau sustin increderea. Construim mesaje si cadre de incredere. 

 

Pentru a forma un mediu de incredere, iti trebuie curaj si putere, generozitate si inteligenta. Dar si cunoastere. Ceea ce va propunem sa aflati in acest atelier: Genereaza incredere! 

 

Cuvinte cheie: autenticitate, rigoare a gandirii, empatie