in vestiar inseamna: atitudine de comunicare: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Valorile: la control. Atelier


Valorile sunt sistemul nostru intern de control. Ne ajuta sa decidem ce urmeaza sa facem, cum urmeaza sa reactionam intr-un context anume, determina ce preferam sau alegem, cum ne raportam si ne pozitionam fata de ne inconjoara. Asadar, sa ni le stim si sa le intelegem. 


Dar adesea ne aflam in diferite situati cu diversi oameni. Este o certitudine ca si ei vor avea un set diferit - cel putin pe alocuri - de valori. Sau putem avea valori comune pe care adesea le definim diferit. Sa le stim si sa le intelegem si valorile lor. 

Va propunem un spatiu in care sa identificam punti intre valorile noastre si ale celor din jur. E un proces care sa la baza socializarii, a colaborarii. Suntem diferiti, avem seturi diferite de valori, sa construim poduri intre valorile noastre si ale celorlalti. Exploram optiuni si alternative. Obiectivul este sa conectam valorile. Evitam conflictul, punem bazele unei colaborari reale. Esentiale intr-o echipa.