in vestiar inseamna: atitudine de comunicare: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Ecuatia Empatie. Atelier



Cat ne costa empatia? Putin si conteaza mult. 


Empatia este lipiciul care conecteaza, in mod real, oamenii. Comunicarea, cooperarea, colaborarea, munca in echipa - toate incep cu un efort de disponibilitate: de a vede, considera si accepta si alte perspective sau realitati la fel de subiective precum cea proprie tie. Cu alte cuvinte, cu cat ai mai multa empatie, cu atat comunici mai bine. 


A comunica inseamna a ajunge undeva impreuna: nu spray cu informatii si nici conversatii ping pong. Iar empatia este baza comunicarii reale. Empatia presupune conectare adica prezenta, ascultare si implicare.


Conectarea este un loc loc de intalnire. Va propunem in acest atelier experiente accesibile in care au loc noi forme de conectare. 


Prezenta este atentie dinamica. Este atentie pe interlocutor,  focusul fiind cum te ajustezi, in mod spontan, nevoilor acestuia.  


Ascultarea reala ii da sansa celui din fata ta sa te poata schimba prin ceea ce spune. Ascultatul real este cand iti cauti solutie (salvare) in celalalt. 


Implicare inseamna energie, inseamna adevar. 


Vrei sa stii cum un foarte putin si marunt lucru conteaza foarte mult? Iti propunem un atelier plin de exercitii puternice si amuzante in care generam si exersam conexiunea reala prin empatie. Si ne bucuram de rezultate.  Comunicarea cu cei din jur da forma experientei pe care o avem impreuna. Cand schimbam modul in care ne conectam, ni se schimba lumea.