in vestiar inseamna: atitudine de comunicare: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Autenticitatea ta vs. autenticitatea lor


Tu ai curaj sa te arati asa cum esti. E mare lucru, s-ar spune. 

Autenticitatea presupune curajul de a te lasa vazut cum esti. Inseamna vulnerabilitate, nu transparenta. 



Insa te-ai intrebat vreodata cum le pica altora autenticitatea ta? Ce au de facut cu tine, cu ea in conditiile in care si ei au o autenticitatea a lor de aratat? 


Autentic nu inseamna sa spui tot ce iti trece prin cap. Este doar un act neplacut si nepoliticos. 



Dar ce se intampla daca in autenticitatea ta, iti vine sa faci lucruri nu tocmai constructive… nu tocmai morale, nu tocmai cu atentie si grija la cel de langa tine? Cat mai e de valoroasa autenticitatea ta in astfel de conditii? 



Credincios valorilor tale, omul este ca un proiect in lucru: se schimba, se adapteaza, se ajusteaza, incearca. Se dezvolta. Autentic nu inseamna rigid. 


Poate ca cel mai bine intelegem ce inseamna a fi autentic prin antonimul sau: prefacut. Este omul indepartat de valorile si credintele sale. Deloc de dorit prin preajama.



Iti propunem un exercitiu de autenticitate in conditii de parteneriat. Afla care este raportul dintre autenticitate si relationare constructiva.