in vestiar inseamna: atitudine de comunicare: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Spune ce parere ai


ATELIERELE NOASTRE: ESENTA DE FEEDBACK


1. Customizate:  Inainte de atelier, ne asiguram ca adresam preferintele organizatorilor.  Facem design de atelier adaptat cerintelor. 

2. Elastice. In timpul atelierului, in mod continuu ne adaptam nevoilor participantilor. Sunt ateliere flexibile. 

3. Active. Ateliere noastre sunt practice in mod permanent. Sunt activitati eficiente in fiecare etapa a atelierului. 

4. Concentrate.  Paricipantii sunt complet absorbiti de amestecul dintre activitatile creative, prezentare si discutii. 

5. Functionale. Folosim tehnici pe care le si predam. Si doar uitandu-se la noi, participantii pot pleca acasa cu idei despre anumite tehnici. 

6. Autentice. Stim despre ce vorbim. Atelierele sunt bazate pe teorie, principii si experienta solida. 

7. Formule traite. Am petrecut ani in a perfectiona experientele. Nimic nu-i de-a gata si fix. Fiecare atelier este o formula mereu in miscare in fiecare implementare.  Da, cand e nevoie, facem design de program in timp ce il implementam.  

8. Practice. Predam tehnici de folosit mereu si imediat. Pleci cu ele exersate si invatate. Ne puteti evalua interventia chiar in timpul implementarii. 

9. Entuziasm.  Avem un soi de bucurie care permite participantilor, la randul lor, sa se bucure de fiecare moment al atelierelor. 


Opinia ta ne este de ajutor. Daca vrei sa ne adresezi o sugestie, sa ne dai un feedback sau o parere, suntem aici!