in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Si asa a fost

Ce spun participantii

" Va multumim  tie, Andreei si lui Gabi, pentru entuziasmul si pasiunea cu care ati realizat atelierul. A fost poate cel mai bun training la care am participat pana acum. Peste partea de invatare teoretica si practica a venit, ca valoare adaugata, o importanta latura de team-building. Cu siguranta momentele vor ramane in memoria colectiva a echipei si vor fi rememorate mult timp de acum inainte. Si cu siguranta pot sune ca “avem schimbare” – in sensul acelei seminte care odata patrunsa in mintea noastra si hranita cum trebuie, duce la schimbarea de atitudine dorita si la succesul asteptat.   Radu Birsan General Manager Romania & Balkans, Aspen Europe CIS "
Teambuilding
" Iti multumesc mult pentru experienta de sambata, chiar a fost wow.  Atelierul lui Marius a fost incarcat de momente socante de revelatie, care mi-au deschis ulterior calea unui dialog interior. Il recomand cu toata increderea pentru cei care vor sa aiba 3 ore de regasire in compania unor oameni cu adevarat frumosi si speciali. Alexandru L. Gorun Executive Director | LEADERS Foundation "
In imagine cu Marius Manole
" Concentrat, cursul persuadeaza acceptarea schimbarii intr-o maniera inedita. Cheia de motivare este feedback-ul multisursa, atipic semanticii corporatiste,  o adevarata provocare pentru propria onestitate. Am redescoperit  autenticitatea iesind din zona de confort  cu sprijinul consistent al Adrianei. Carol Boisan,  Deputy Commercial Director at Aquila "
Vorbeste acum! in public cu Adriana Saftoiu
" Multumesc Alinei si Andreei pentru experienta extraordinara pe care am avut-o. A fost un atelier in care ne-am simtit bine, am ras, am plans, am fost optimisti si visatori. Un atelier pe care l-as face din nou, un atelier in care ne-am vazut pe noi insine si pe colegii nostri in ipostaze pe care nu ni le imaginam. Am facut lucruri de care habar nu aveam ca suntem in stare. Recomand cu caldura tuturor care doresc un altfel de team building sa apeleze cu toata increderea la echipa "in vestiar" si o sa aiba parte de o experienta unica. Renat Oprea, General Manager, Ultra Bright srl "
Relationare Eficienta, Comunicare non verbala si paraverbala
" Cu mare drag iti transmitem ca a fost un curs superb!!!! Am simtit impreuna cum este sa inveti lucruri noi, interesante si totodata foarte utile printre lacrimi de ras. Ce poate fi mai frumos?  In ceea ce priveste "trainerul" ce am putea spune si nu se stie deja....un om extraordinar, carismatic, plin de entuziasm si care pune pasiune in tot ceea ce face! Un atelier interactiv, plin de umor si exemple "graitoare". Cu totii speram ca experienta sa o repetam cat de curand :)). Impreuna am simtit un pic din experienta de-o viata a acestui om cu adevarat special: Gabriel Radu.  Ceea ce am trait noi impreuna, ca echipa, chiar a fost o EXPERIENTA. Ne bucuram ca exista oameni care fac dintr-un curs  "o lectie de viata" cu povete si invataminte. Excelent! CORA, Anca Avel, Responsabil Serviciu Calitate clienti si Punct de Beneficii "
POKER Face: Prezentare ca la carte
" Si eu iti multumesc…  Pentru ca e mare lucru sa te amuzi in timp ce inregistrezi mesaje serioase.  Pentru ca e fantastic sa razi si sa plangi cu colegii pe aceeasi scena, jucand un rol de cateva minute.  Pentru ca e incredibil sa iti vezi colegii transformandu-se, deschizandu-se, comunicand in alt fel.  Pentru ca e nemaipomenit sa aduni intr-o singura zi training si team building si sa vezi cum o echipa pe care o cunosti de ani buni mai are inca resurse sa surprinda.  Si toate astea au fost meritul vostru: al tau, pentru sugestiile facute, al Profesorului Radu Gabriel pentru amestecul de pedagogie cu buna dispozitie si al Andreei pentru energia si pasiunea pe care a eliberat-o.  Sunt convins ca vom mai lucra impreuna.  Cu mult drag,  Bogdan   Dr. Bogdan Nedelcu Commercial Manager Romania Aspen Europe GmbH  "
Teambuilding
" Va multumesc pentru ca ati fost iarasi alaturi de noi. Ca si data trecuta a fost o experienta si placuta si utila.   Placuta pentru ca am simtit emotia si umanitatea Nicoletei, efortul pe care il depune pentru adaptare si schimbare la personajele ei, am simtit si energia si implicarea Andreei, felul in care isi arunca toate resursele in ceea ce face.   Utila pentru ca a adus o alta perspectiva asupra adaptabilitatii si a confirmat ce incercasem cu o zi inainte sa explic colegilor intr-un fel mai business, ca schimbarea trebuie sa plece din noi si din dorinta de a face lucrurile sa se intample.   Personal, pot spune ca am descoperit ca pot fi si altfel decat in mod obisnuit, chiar daca asta implica mult efort (participantii stiu de ce). A fost amuzant si obositor in acelasi timp, dar satisfactia unei revelatii personale a meritat.   Realmente sper sa avem ocazia sa mai lucram impreuna, pentru sa stiu ca mai aveti multe de oferit. Multumesc!   Dr. Bogdan Nedelcu Commercial Manager Aspen Romania, Albania & Moldova Aspen Europe GmbH Munchen Sucursala Bucuresti "
Teambuilding Adaptabilitate si Relationare Suport
" Exercitiile de relationare propuse au adus cu siguranta un plus privind calitatea comunicarii, precum si nivelul de cunoastere intre membrii echipei de management si ulterior la nivel de departament. Apreciem colaborarea cu “in vestiar” ca fiind un element de succes in reusita seminarului nostru si iti multumim pentru sfaturi si recomandari.   Ioana Sileam,  Chef departement RH, Renault Commercial Roumanie Andreea CHIRIAC, Ressources Humaines, Renault Commercial Roumanie "
Construim echipe in 8 ore! Le si consolidam.
1 2 3 4 5 6 7