in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Ce curs ti se potriveste?

Oricare curs iti e la fel de foarte bun. Pentru ca In Vestiar toate cursuri  sunt, la baza, cumva sanitare. Dupa fiecare curs la care participi, te si miri ca l-ai facut abia tocmai acum. Sunt cursuri de facut pentru toata lumea.

Sunt cursuri bune si foarte bune, jucause sau foarte interesante dar nu usoare.  Pentru ca in fiecare activitate pe care ti-o propunem, te intalnesti cu tine. Cu ce poti si ce stii si cine esti tu de unul singur dar si in interactiune cu ceilalti. Si asta nu e niciodata usor. Asa de ocupat si de prins cu ce e de facut obligatoriu in fiecare zi incat uneori o intrebare simpla despre tine, te poate lua prin complet prin surprindere. Pentru ca nu stii raspunsul. Stii atatea si stii despre altii insa tocmai despre tine nu ai idee. In Vestiar, iti propunem sa afli tot felul despre tine. 

1. Cauti un curs pentru tine?

Indiferent ca-l vrei doar pentru tine, te va ajuta si la birou. Iti spunem de pe  acum.  Pentru ca la birou, fie ca vrei sau nu vrei, pleci cu tine, cea/cel care esti si acasa. Esti un bun communicator acasa, esti si la birou. Si invers. Dar acum sa nu vorbim de birou.

 

In vestiar, invatam facand. Si vorbim dar importanta este experienta prin care trecem. Asa ne cunoastem pe noi de unii singuri dar mai ales in raport cu cei din jur. Pentru ca suntem doar in raport cu ce e in jurul lui. Asa-i?

Un lucru e cert: toate cursurile noastre au la baza comunicarea. Prin discursuri bine construite, prezentate, argumentate, sustinute de voce si de corp si bine trasmise celor din sala. Prin constructie de imagine – oridecare vrei si-ti trebuie tie. Prin prezentare folosind inevitabilele emotii. Prin influenta indemanatica sau farmec personal. Prin gandire corecta si implicit vorbire corecta. Si prin asumare a propriei persoane si prin onestitate.                                                                                                     

Sunt cursuri oglinda. Fiecare se intalneste, se vede pe el insusi. Nu te expui in niciun fel in fata celorlalti. Te observi si-ti dai seama singur despre cum esti si cum ai vrea si ai putea sa fi.

Dincolo de concluziile mari ale unui exercitiu, fiecare participant isi intelege si isi lucreaza ce are ea/el nevoie sa-si lucreze. Cu cat esti mai deschis sa te vezi asa cum esti, cu cat esti mai dispus sa intri in experientele care ti se propun, cu atat primesti mai mult, pleci cu mai mult.

Poate ca nu incepi de a doua zi sa folosesti intocmai tot ce ai aflat in cursurile In Vestiar dar sunt lucruri care raman in tine si care-ti vin cand ai nevoie.

Se lucreaza pe principii si pe teme. Se invata in de-a joaca cumva. Dar totul e foarte serios. Chiar daca radem si ne uimim, tot ne framantam mintea sa ne vina vreo idee despre cum sa facem.                                    

Te invitam sa ne vizitezi. Iti spunem de pe acum ca toti cei care au ales sa vina In Vestiar, au revenit. Si nu doar o data! Sunt oameni frumosi si curajosi. Si curiosi! De ei, de cei din jur! Unii am devenit prieteni, altii ne-am gasit pe noi, unii si-au gasit noi moduri de a fi. Fiecare a gasit ce a cautat, probabil.  

2. Sau pentru echipa din care faci parte?

Foarte bine! Pentru ca!

Avem ateliere utile in mod real, practice, care ies din schemele si tiparele si modele restrictive. Ateliere in care nu-ti spune cineva care-I cheia sau care-I secretul sau care sunt pasii. Noi nu credem in asa ceva. Cred ca fiecare om isi gaseste singur pasii lui. Important este langa cine se cauta. De aceea, in vestiar am invitat trainerii oameni valorosi, oameni exemplu. Da, ei sunt oameni creativi. Pentru ca au reusit sa iasa din sisteme si sa-si gaseasca propria solutie. Asa au ajuns unde sunt astazi de ii admiram noi. Pleci mai bogat si mai clar in minte si mai destept odata ce intalnesti privirea si cuvintele si experientele unor oameni care eu reusit sa fie ceva. Oamenii exemple sunt cea mai buna si rapida si eficienta cale de invatatura. O metoda e nimic pe langa un om care a trait niste experiente pe care ti le impartaseste.

 
Si pentru ca!

Iti propunem programe adaptate echipei tale. Ai sansa sa-ti inventezi echipa dorita, sa o gasesti, sa o descoperi in modul pe care-l vrei. Gandim, inventam  solutii, idei, alternative. Construim repere.

Indiferent ca aveti la dispozitie o ora sau o zi, dinamica echipei tale poate urma cursul gandit si dat de tine. Putem sa identificam impreuna regulile si fortele si influentele la care este supusa dinamica echipei tale.

Punem concepte complicate de business in exercitii simple de relationare eficienta. Avem deja formulate sau dezvoltam cursuri atat generale, cat si specializate. Raspundem cu experienta noastra si nu cu teoriile altora la intrebari despre: cum sa motivezi oameni, cum sa conduci o echipa cu impact, ce sa faci in caz de conflict, cum sa ai incredere in tine, care-s cele mai potrivite tehnici de negociere sau de influenta, cum sa conduci intalniri, cum sa-I intelegi pe cei din jur, cum sa faci prezentari excelente, cum sa-ti maresti impactul personal, cum sa coordonezi o echipa sau sa fi un bun jucator intr-o echipa, cum sa scrii bine, cum sa performezi sub presiune, cum poti sa te schimbi dupa bunul tau plac sau dupa al altora?