in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Teambuilding

In Teambuilding iti propunem programe adaptate echipei tale. Ai sansa sa-ti inventezi echipa dorita, sa o gasesti, sa o descoperi in modul pe care-l vrei. Teambuilding-ul este locul de intalnire dintre: profesionalismul corporatist si ce vreti tu.  

Activitatile noastre ti se adreseaza daca iti conduci echipa sau daca o influentezi sau daca poti sa o ajuti oricine ai fi si ce rol ai avea intr-o companie. Indiferent ca aveti la dispozitie o ora sau o zi, dinamica echipei tale poate urma cursul gandit si dat de tine. In Vestiar, iti gasesti ideile despre ce sa faci si, mai ales, cum sa faci.

Echipa pe care o conduci sau din care faci parte isi modifica structura in fiecare zi. Se formeaza, se consolideaza – bine ar fi in jurul uneor idei constructive. Putem sa identificam impreuna regulile si fortele si influentele la care este supusa dinamica unei echipe tale. Gandim, inventam  solutii, idei, alternative. Construim repere. 

 


In PROGRAMUL Friday Casual punem concepte complicate de business in exercitii simple de relationare eficienta. Privim totul din perspective strict business dar le interpretam mai lejer. Ca doar e vineri. 


PROGRAMUL: Construim echipe in 8 ore! Le si consolidam.

In Bucuresti sau in alta parte. Metoda este: Da-Da, In papucii cui? Angajare, Jungla, Toleranta, Parteneriat, Ciorchinele, Diplomatia, Viteza de reactie, Leadership, Supunere, Atentie, Pozitiv-Negativ, Comunicare mentala, Triunghiurile, Rabdare, Pozitiv-Pozitiv, Nervos-Calm- Nervos Calm, Scaunele, Comunicarea, Alfabetul, Concentrare, Flexibilitate, Adaptabilitate, Autenticitate, Sunt pe spate, Motivare, Mingea e la tine, Umor, Coordonare a echipei, Entuziasm, Viteza de gandire, Joc de imaginatie, Curaj, Da-mi-nu-vreau! Lucru in grup, Masina de scris, Siguranta de sine, Prezentare, Intentie, Scaun si ochi, Compatibilitate, Mama are mere, Litere, Viteza de reactie, Text alb, Flefibilitate, Cooperare, Atentie la schimburi, Altruism, Citire cu intentie, Imaginatie, Gandire logica, Imi place supa de peste! Influenta. 

 

PROGRAMUL  Happy Hour isi propune sa acceseze omul din job si demonstreaza cu fiecare atelier compatibilitatea dintre mediul corporatist si valorile simple ale vietii din afara celor 8 ore de munca. Iti descoperi in colegi trasaturi si roluri noi care nu transpar in cele 8 ore de birou.


 

PROGRAMUL: Intr-o singura zi! Cate si mai cate poti face intr-o singura zi! Noi iti propunem sa te faci astazi: Actor!Si inveti: Sa poti si sa ai orice rol vrei. Sa-ti gasesti solutii in tot felul de situatii.

 

Te relaxezi inainte si in timp ce performezi. Te concentrezi si te focusezi pe ceea ce ai de facut. Iti concentrezi atentia. Capeti incredere in tine. Interactionezi in alte note cu colegi ai tai. Iti dezvolti memoria. Iti antrenezi imaginatia. Experimentezi cum e sa fii deschis. Intri intr-un cadru de spontaneitate. Dezvolti spiritul de observatie. Accesezi zona de creativitate. Te exprimi atåt verbal, cåt si non verbal. Dezvolti capacitatea de a comunica. Iti controlezi emotiile. Iti lucrezi increderea in propriile puteri.

 

Sau orator! Si inveti: Sa pregatesti, elaborezi, repeti si livrezi un discurs. Sa faci un spectacol dintr-un discurs

 

Vrei sa emotionezi? Sa convingi? Sa amuzi? Stabiliesti ce efect vrei sa aiba discursul tau. Concepe un plan clar. Livreaza o informare concisa. Sustine argumente persuasive. Foloseste si proiecteaza-ti vocea in functie de mesaj. Analizeaza-ti audienta. Capteaza si retine atentia. Stabileste o relatie intre tine si public. Raspunde bine la intrebari rau intentionate. Comunica verbal si non verbal Creeaza-ti povestea. Capeti incredere in tine. Iti antrenezi imaginatia. Accesezi zona de creativitate


 

La limita

Program de evaluare si imbunatatire a calitatilor care te ajuta sa reactionezi bine intr-o zona necunoscuta, de discomfort.

Este un atelier plin de energie. Prin o serie rapida de exercitii si jocuri, tu si echipa ta veti invata cum sa renuntati la frica, sa va asumati riscuri si sa pasiti in zona creativa.

Veti invata sa generati noi idei, sa va asumati riscuri, sa ii faceti pe cei din jur sa se simta in siguranta, sa construiti acceptand idei care nu va apartin.

E bun pentru: a energiza echipe, pentru a le face mai creative, sa gaseasca tehnici de a genera si contura noi idei, pentru o relationare mai buna.
Drama Queen

Program de testare si constructie a trasaturilor personale care te ajuta sa re-actionezi eficient in zone de stres emotional.

Este un atelier plin de emotie. Prin o serie extinsa de exercitii si jocuri, tu si echipa ta veti invata cum sa construiti si sa transmiteti mesaje incarcate de emotie care sa schimbe o stare in celalalt, sa recunoasteti emotia autentica si sa o stopati pe cea negativa.

Veti invata sa generati emotie atat in voi insiva cat si in cei care va privesc, sa relationati in diverse zone emotionale, sa va protejati de emotii care nu va plac.

E bun pentru: a va extinde zona de cunoastere de sine, de control si influenta personala, pentru a gasi solutii inedite de comunicare, pentru a genera noi tipuri de raporturi.
La repetitii!


Intrati in lumea fascinanta a actorilor: aflati despre cum se pregatesc si lucreaza actorii o piesa de teatru. Este un atelier  oportunitate! Echipa lucreaza impreuna, construieste relatii in alte repere decat cele de zi cu zi. Veti intelege importanta incercarilor, fie ele exceptionale sau dimpotriva, a  prezentei, a puterii vocale si a impactului personal.

Veti invata despre: tehnicile de respiratie si incalzire a vocii, jocuri de a va acomoda unii cu altii, veti lucra pe text si veti face repetitii pe scena.

E bun pentru: a iesi din zona de comfort, lucrati intens abilitatile de comunicare, in mod deosebit limbajul corpului, descoperiti tainele cooperarii, veti lucra pe depasirea inhibitiilor si la capitolul incredere.