in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Teambuilding

In Teambuilding iti propunem programe adaptate echipei tale. Ai sansa sa-ti inventezi echipa dorita, sa o gasesti, sa o descoperi in modul pe care-l vrei. Teambuilding-ul este locul de intalnire dintre: profesionalismul corporatist si ce vreti tu.  

Activitatile noastre ti se adreseaza daca iti conduci echipa sau daca o influentezi sau daca poti sa o ajuti oricine ai fi si ce rol ai avea intr-o companie. Indiferent ca aveti la dispozitie o ora sau o zi, dinamica echipei tale poate urma cursul gandit si dat de tine. In Vestiar, iti gasesti ideile despre ce sa faci si, mai ales, cum sa faci.

Echipa pe care o conduci sau din care faci parte isi modifica structura in fiecare zi. Se formeaza, se consolideaza – bine ar fi in jurul uneor idei constructive. Putem sa identificam impreuna regulile si fortele si influentele la care este supusa dinamica unei echipe tale. Gandim, inventam  solutii, idei, alternative. Construim repere. 

In PROGRAMUL Friday Casual punem concepte complicate de business in exercitii simple de relationare eficienta. Privim totul din perspective strict business dar le interpretam mai lejer. Ca doar e vineri. 

 

PROGRAMUL  Happy Hour isi propune sa acceseze omul din job si demonstreaza cu fiecare atelier compatibilitatea dintre mediul corporatist si valorile simple ale vietii din afara celor 8 ore de munca. Iti descoperi in colegi trasaturi si roluri noi care nu transpar in cele 8 ore de birou.

 

 

PROGRAMUL: Construim echipe in 8 ore! Le si consolidam.

In Bucuresti sau in alta parte. Metoda este: Da-Da, In papucii cui? Angajare, Jungla, Toleranta, Parteneriat, Ciorchinele, Diplomatia, Viteza de reactie, Leadership, Supunere, Atentie, Pozitiv-Negativ, Comunicare mentala, Triunghiurile, Rabdare, Pozitiv-Pozitiv, Nervos-Calm- Nervos Calm, Scaunele, Comunicarea, Alfabetul, Concentrare, Flexibilitate, Adaptabilitate, Autenticitate, Sunt pe spate, Motivare, Mingea e la tine, Umor, Coordonare a echipei, Entuziasm, Viteza de gandire, Joc de imaginatie, Curaj, Da-mi-nu-vreau! Lucru in grup, Masina de scris, Siguranta de sine, Prezentare, Intentie, Scaun si ochi, Compatibilitate, Mama are mere, Litere, Viteza de reactie, Text alb, Flefibilitate, Cooperare, Atentie la schimburi, Altruism, Citire cu intentie, Imaginatie, Gandire logica, Imi place supa de peste! Influenta. 

 

Intrati in lumea fascinanta a actorilor: aflati despre cum se pregatesc si lucreaza actorii o piesa de teatru. Este un atelier  oportunitate! Echipa lucreaza impreuna, construieste relatii in alte repere decat cele de zi cu zi. Veti intelege importanta incercarilor, fie exceptionale sau dimpotriva, a  prezentei, a puterii vocale si a impactului personal.

 

Veti invata despre: tehnicile de respiratie si incalzire a vocii, jocuri de a va acomoda unii cu altii, veti lucra pe text si veti face repetitii pe scena. 

 

E bun pentru: a iesi din zona de comfort, lucrati intens abilitatile de comunicare, in mod deosebit limbajul corpului, descoperiti tainele cooperarii, veti lucra pe depasirea inhibitiilor si la capitolul incredere.
Drama Queen

 

Program de testare si constructie a trasaturilor personale care te ajuta sa re-actionezi eficient in zone de stres emotional. 

 

Este un atelier plin de emotie. Prin o serie extinsa de exercitii si jocuri, tu si echipa ta veti invata cum sa construiti si sa transmiteti mesaje incarcate de emotie care sa schimbe o stare in celalalt, sa recunoasteti emotia autentica si sa o stopati pe cea negativa. 

 

Veti invata sa generati emotie atat in voi insiva cat si in cei care va privesc, sa relationati in diverse zone emotionale, sa va protejati de emotii care nu va plac. 

 

E bun pentru: a va extinde zona de cunoastere de sine, de control si influenta personala, pentru a gasi solutii inedite de comunicare, pentru a genera noi tipuri de raporturi.

 

 

La limita

 

Program de evaluare si imbunatatire a calitatilor care te ajuta sa reactionezi bine intr-o zona necunoscuta, de discomfort. 

 

Este un atelier plin de energie. Prin o serie rapida de exercitii si jocuri, tu si echipa ta veti invata cum sa renuntati la frica, sa va asumati riscuri si sa pasiti in zona creativa.

 

Veti invata sa generati noi idei, sa ii faceti pe cei din jur sa se simta in siguranta, sa construiti acceptand idei care nu va apartin. 

 

E bun pentru: a energiza echipe, a le face mai creative, a genera si contura noi idei, pentru o relationare mai buna.


Scurtele ateliere de 3H sunt adesea vedete in economia unui teambuilding. Intense dar relaxante sunt o varianta des castigatoare. Se lucreaza in varianta deja propusa pe site-ul nostru sau in varianta extinsa. Flexibilitatea si adaptabilitatea sunt caracteristici esentiale ale activitatilor noastre.

 

 

Storytelling

Intram in inima povestilor si aducem povestile in inima audientei

 

CUM FACI SI SPUI BINE O POVESTE?

 

Teorie

Ce sunt povestile si ce pot ele sa faca? Structuri si tipuri de povesti. Cum sa spui bine o poveste? Povestea ca instrument de influenta. Ce e de facut si ce nu se face cand spui povesti?

 

 

Ce inseamna o poveste? Povestea incepe cand se intalneste un personaj cu o lume adica un set de reguli si circumstante in care actiunea urmeaza sa aiba loc. O serie de evenimente care se desfasoara in timp. Simplu: ceva incepe, se intampla, se termina. Are puterea de a te tine emotional, de a te transforma, de a te duce in alta parte. 

Care este tema: Ce vrei sa afle audienta? Ce incerci sa zici?  De ce imi zici povestea?

Cum construiesti un personaj? Care ii sunt trasaturile interne? Ce personalitate are, in ce crede? Ce ii place sa faca, ce vrea, ce il misca sau motiveaza, de ce anume ii e frica, care sunt emotiile pe care le simte cel mai des? Care ii sunt trasaturile externe: cum se imbraca, cum arata? Il pui intr-o criza: va reactiona in functie de istoria sa personala, de defecte, de puncte forte. 

Ce il face pe personaj sa porneasca o actiune? Ce vrea? Ce obstacole sunt in calea dorintelor lui: o persoana, o mare distanta, frica? Ce risca? Miza e importanta. Daca nu pierde mult, nu ne emotioneaza. Cum fortam personajul sa reactioneze? Cu fiecare obstacol, invata de fapt cate ceva. Se dezvolta. 

Si asa tot mai departe :) 

 

 

Prezenta

Cand spui o poveste, e musai sa fii complet acolo prezent: in ritm, in personaj, in interactiunea cu audienta. 

 

 

Corp 

Cum locuiesi in personaje? Cum miscarea corpului, gesturile te ajuta sa arati personajul? 

 

 

Voce 

In povestiri, vocea este instrumentul de baza. Ilustreaza firul narativ, schimbarile de situatie, starile personajelor. Voce inceata, soptita sau dimpotriva? Volumul vocii joaca, in egala masura, un rol important. 

 

 

Ritm si cantece 

In povesti, ritmul este esential. Dialog, personificarea personajelor, tempouri diferite: momente lente si apoi cu tensiune si mare graba. Cantece, interjectii, fel si fel de sunete, batut din palme si tropaiala fac audienta sa simta compet ce se intampla dar sa si raspunda, sa devina parte a povestii. Invita audienta la interactiune, implica-i in povestea ta, construieste atmosfera de placere.