in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Teambuilding

In Teambuilding iti propunem programe adaptate echipei tale. Ai sansa sa-ti inventezi echipa dorita, sa o gasesti, sa o descoperi in modul pe care-l vrei. Teambuilding-ul este locul de intalnire dintre: profesionalismul corporatist si ce vreti tu.  

Activitatile noastre ti se adreseaza daca iti conduci echipa sau daca o influentezi sau daca poti sa o ajuti oricine ai fi si ce rol ai avea intr-o companie. Indiferent ca aveti la dispozitie o ora sau o zi, dinamica echipei tale poate urma cursul gandit si dat de tine. In Vestiar, iti gasesti ideile despre ce sa faci si, mai ales, cum sa faci.

Echipa pe care o conduci sau din care faci parte isi modifica structura in fiecare zi. Se formeaza, se consolideaza – bine ar fi in jurul uneor idei constructive. Putem sa identificam impreuna regulile si fortele si influentele la care este supusa dinamica unei echipe tale. Gandim, inventam  solutii, idei, alternative. Construim repere. 

Ce faci cand emotiile sunt patrate?

 

''Emotiile sunt precum o camila. Ai senzatia ca tu o conduci pe ea insa in destert ea te conduce pe tine.''

 

Emotiile sunt un teritoriu interesant pentru ca pot fi indicatori si de posibilitati si de bariere. De altfel, emotiile continute in experientele anterioare te construiesc pentru a cauta sau evita un anumit tip de experiente. Ele sunt cele care seteaza comportamente de genul ‘’trebuie’’ sau ‘’nu pot’’.

 

Pentru Platon, emotiile erau irationale si de controlat neaparat, pentru Kant erau un tip de boli. Mai mult decat atat, emotiile au fost considerate multa vreme ca nedorite si nepotrivite cu locul de munca vazut ca logic si rational. Acum insa stim ca acestea se strecoara oriunde si sunt greu de stapanit si coordonat. 

 

Este o provocare in sine sa te imprietenesti cu ele. E o provocare si mai mare sa le folosesti pe cele care au loc in tine sau ceilalti pentru a interactiona eficient adica intr-un mod care reduce stresul si ostilitatea, dezvolta efortul de colaborare, construieste echilibru si produce energie creativa. 

 

Recalibram importanta balantei intre individual si sociabil, intre emotiile personale si ale celor din jurul nostru, intre ce este si ce poate fi. 


Intrati in lumea fascinanta a actorilor: aflati despre cum se pregatesc si lucreaza actorii o piesa de teatru. Este un atelier  oportunitate! Echipa lucreaza impreuna, construieste relatii in alte repere decat cele de zi cu zi. Veti intelege importanta incercarilor, fie exceptionale sau dimpotriva, a  prezentei, a puterii vocale si a impactului personal.

 

Veti invata despre: tehnicile de respiratie si incalzire a vocii, jocuri de a va acomoda unii cu altii, veti lucra pe text si veti face repetitii pe scena. 

 

E bun pentru: a iesi din zona de comfort, lucrati intens abilitatile de comunicare, in mod deosebit limbajul corpului, descoperiti tainele cooperarii, veti lucra pe depasirea inhibitiilor si la capitolul incredere.


In PROGRAMUL Friday Casual punem concepte complicate de business in exercitii simple de relationare eficienta. Privim totul din perspective strict business dar le interpretam mai lejer. Ca doar e vineri. 

 

PROGRAMUL  Happy Hour isi propune sa acceseze omul din job si demonstreaza cu fiecare atelier compatibilitatea dintre mediul corporatist si valorile simple ale vietii din afara celor 8 ore de munca. Iti descoperi in colegi trasaturi si roluri noi care nu transpar in cele 8 ore de birou.

 

 

PROGRAMUL: Construim echipe in 8 ore! Le si consolidam.

In Bucuresti sau in alta parte. Metoda este: Da-Da, In papucii cui? Angajare, Jungla, Toleranta, Parteneriat, Ciorchinele, Diplomatia, Viteza de reactie, Leadership, Supunere, Atentie, Pozitiv-Negativ, Comunicare mentala, Triunghiurile, Rabdare, Pozitiv-Pozitiv, Nervos-Calm- Nervos Calm, Scaunele, Comunicarea, Alfabetul, Concentrare, Flexibilitate, Adaptabilitate, Autenticitate, Sunt pe spate, Motivare, Mingea e la tine, Umor, Coordonare a echipei, Entuziasm, Viteza de gandire, Joc de imaginatie, Curaj, Da-mi-nu-vreau! Lucru in grup, Masina de scris, Siguranta de sine, Prezentare, Intentie, Scaun si ochi, Compatibilitate, Mama are mere, Litere, Viteza de reactie, Text alb, Flefibilitate, Cooperare, Atentie la schimburi, Altruism, Citire cu intentie, Imaginatie, Gandire logica, Imi place supa de peste! Influenta. 

  

Storytelling

Intram in inima povestilor si aducem povestile in inima audientei

 

CUM FACI SI SPUI BINE O POVESTE?

 

Teorie

Ce sunt povestile si ce pot ele sa faca? Structuri si tipuri de povesti. Cum sa spui bine o poveste? Povestea ca instrument de influenta. Ce e de facut si ce nu se face cand spui povesti?

 

 

Ce inseamna o poveste? Povestea incepe cand se intalneste un personaj cu o lume adica un set de reguli si circumstante in care actiunea urmeaza sa aiba loc. O serie de evenimente care se desfasoara in timp. Simplu: ceva incepe, se intampla, se termina. Are puterea de a te tine emotional, de a te transforma, de a te duce in alta parte. 

Care este tema: Ce vrei sa afle audienta? Ce incerci sa zici?  De ce imi zici povestea?

Cum construiesti un personaj? Care ii sunt trasaturile interne? Ce personalitate are, in ce crede? Ce ii place sa faca, ce vrea, ce il misca sau motiveaza, de ce anume ii e frica, care sunt emotiile pe care le simte cel mai des? Care ii sunt trasaturile externe: cum se imbraca, cum arata? Il pui intr-o criza: va reactiona in functie de istoria sa personala, de defecte, de puncte forte. 

Ce il face pe personaj sa porneasca o actiune? Ce vrea? Ce obstacole sunt in calea dorintelor lui: o persoana, o mare distanta, frica? Ce risca? Miza e importanta. Daca nu pierde mult, nu ne emotioneaza. Cum fortam personajul sa reactioneze? Cu fiecare obstacol, invata de fapt cate ceva. Se dezvolta. 

Si asa tot mai departe :) 

 

 

 

Drama Queen

 

Program de testare si constructie a trasaturilor personale care te ajuta sa re-actionezi eficient in zone de stres emotional. 

 

Este un atelier plin de emotie. Prin o serie extinsa de exercitii si jocuri, tu si echipa ta veti invata cum sa construiti si sa transmiteti mesaje incarcate de emotie care sa schimbe o stare in celalalt, sa recunoasteti emotia autentica si sa o stopati pe cea negativa. 

 

Veti invata sa generati emotie atat in voi insiva cat si in cei care va privesc, sa relationati in diverse zone emotionale, sa va protejati de emotii care nu va plac. 

 

E bun pentru: a va extinde zona de cunoastere de sine, de control si influenta personala, pentru a gasi solutii inedite de comunicare, pentru a genera noi tipuri de raporturi.

 

 

La limita

 

Program de evaluare si imbunatatire a calitatilor care te ajuta sa reactionezi bine intr-o zona necunoscuta, de discomfort. 

 

Este un atelier plin de energie. Prin o serie rapida de exercitii si jocuri, tu si echipa ta veti invata cum sa renuntati la frica, sa va asumati riscuri si sa pasiti in zona creativa.

 

Veti invata sa generati noi idei, sa ii faceti pe cei din jur sa se simta in siguranta, sa construiti acceptand idei care nu va apartin. 

 

E bun pentru: a energiza echipe, a le face mai creative, a genera si contura noi idei, pentru o relationare mai buna.


Prin programele noastre, dezvoltam echipe si construim abilitati de leadership in linie cu valorile culturii organizationale.